Vyhlášena mobilizace - bojuj AERO

11.12.2014 Fandové

V sobotu sehraje AERO velmi důležitý zápas. Mobilizujeme všechny fanoušky.

Vážení příznivci AERA, v sobotu 13.12 se v domácí hale od 18.30 odehraje poslední domácí zápas v roce 2014.

Bude to velmi důležitý zápas, ve kterém vás budou hráči hodně potřebovat a je čas mobilizovat všechny fanoušky. Udělejte si čas na sobotní večer, vezměte sebou děti, rodiče, kamarády a přijďte se podívat na špičkový volejbal.

Fanoušci jsou vždy srdcem klubu a AERO bude potřebovat hodně vaší pozitivní energie, kterou mu předáte podporou v hledišti.

Utkání v Příbrami se ze všech pohledů nevydařilo, ukažme hráčům, že za nimi stojíme a vytvořme bouřlivou atmosféru. I přes prohru v minulém kole se stále držíme na šestém místě tabulky, tři body od třetího místa.

Soupeřem nám bude hvězdami nabité Karlovarsko, ligový nováček s velkými ambicemi. Karlovarsko dosud ztratilo bod v prvním kole v Benátkách nad Jizerou a další dva body za domácí a zatím jedinou prohru s Libercem.

I přes velké úspěchy se snaží Karlovarsko nadále posilovat své pozice. Nedávno navázali spolupráci s úřadujícím polským mistrem Belchatówem, jedním z předních evropských klubů a přivedli odtud mladého nahrávače Čono Penčeva.

Jedna hvězda vedle druhé, velký kapitál, sebevědomí, hráči Karlovarska mají vše, jsou jasným favoritem zápasu, zdolávají jednoho soupeře za druhým, ale jednu zkušenost ještě nemají… Neporazili AERO a snad to tak zůstane i nadále.

Proti jejich hvězdnému týmu musejí naši hráči bojovat hlavně srdcem a obětavostí. Hrát za tým a ne za sebe. Na síti vybudovat zeď, přes kterou neprojdou jejich útoky, zaskočit je svým nasazením.

My fanoušci se musíme stát dalším domácím hráčem, který bude nepřetržitě útočit z tribuny. Fanděte s námi, ať už na vašich oblíbených místech, nebo mezi námi. I když jsou v hale hlasité bubny, přesto potřebujeme každé tleskající ruce, fandící předměty a hlasivky. Hned je to znát. Přijďte mezi nás, podpořte fanklub, podpořte AERO!!!

Společně za vítězstvím!!!