Mladší žáci vstoupili do své soutěže

20.10.2014 Akce

V neděli 19.10. mladší žáci zahájili svojí dlouhodobou soutěž - krajský přebor středočeského kraje turnajem v Odoleně Vodě.

Prvními soupeři jim byli družstva: Příbram, Kolín B a Rakovník. Hráči ve složení Janďourek Michal - kapitán, Surý Matyáš, Toman Ladislav, Běhan Ondřej, Běhan Šimon, Uher Martin, Diviš Jaroslav, Forman Daniel, Kočí Mikuláš, Shaker Adam, Hart Tomáš neprohráli jediný zápas.

Vyjádření trenérů:

Tomáš Havlát:

"Kluci hráli dobře. I když ale proti sobě měli slabší soupeře, nevyvarovali se lehkého podcenění a jejich nadšení nebylo takové. Jsme rád, že jsme mohli často protočit hráče za již rozhodnutého stavu, kdy do hřiště postupně přicházeli mladí hráči, kteří do mladších žáků teprve před sezonou přišli z přípravky. Chválím zároveň ty starší za pomoc menším a mladším. Takto by to mělo vypadat. Herní výkon byl odpovídající jejich dovednostem a jsem rád, že se výkony některých mladších hráčů postupně zvedají. Je radost na ně koukat."

Monika Vodičková:

"Herní výkon chlapců je třeba pochválit, velmi dobře podávali a plnili základní herní dovednosti, které se naučili. Je vidět, že v letošním roce nejsme v soutěži již nováčkem. Doufám, že jejich herní výkon bude mít stoupající tendenci."