Fanklub se připravuje na vstup do nové sezony.

09.10.2014 Fandové

Nová sezona pohledem fanklubu:

Start nové sezony je již za dveřmi, dlouhé měsíce čekání jsou u konce. Hráči a zaměstnanci klubu pracovali na tom, aby AERO vylepšilo své postavení z minulých let. I my fanoušci bychom se chtěli posunout výš a vylepšit atmosféru v hale.

V minulých měsících jsme opravovali naše pomůcky, zaregistrovali jsme na ministerstvu oficiální fanklub pod jménem Vodolka FANaticS z.s. a v nedávné době jsme jednali s vedením klubu o podpoře naší činnosti.

Pokud se nám vše podaří, dojde k významnému zlepšení zázemí pro fanklub. Bohužel je nás málo a vše se posouvá velmi pomalu. Je to problém, který nás trápí už několik sezon. Neustále nám ubývají členové, díky čemuž omezujeme hlavně výjezdy fanklubu na venkovní utkání (stále jezdíme do blízkých měst jako je Liberec, Ústí, Praha i další)

Děkujeme všem, kteří s námi fandí. Každý pár tleskajících rukou je znát. Chceme vás poprosit o podporu i v nastávající sezoně. Tleskejte a křičte s námi, jako i my budeme s vámi. Budeme moc rádi, pokud si někdo z vás bude chtít sednout poblíž nás, na pravé straně tribuny. Nezáleží na věku, všichni jsme fanoušci AERA ať už je nám 13, nebo 50 let. Uvítáme každého nového aktivního fanouška, ale i vaše nápady a názory, včetně těch negativních. Vše nám můžete sdělit osobně, na emailu info@fanatics.cz , nebo si nás najít na Facebooku ve skupině "fans of AERO Odolena Voda".

Jedinečná šance bude hned na prvním utkání 16.10, kdy nás bude ve žlutém sektoru fandit kolem 40 lidí, na což navážeme určitě nějakou akcí a společným focením. Přijďte mezi nás v modrém či bílém tričku a vytvořme pro AERO tu nejlepší atmosféru.